Vegetarmeny
  • Margherita
  • kr 235.00
VEGETAR, TOMATSAUS, FERSK MOZZARELLA OG BASILIKUM. (HVETE, M)
  • Kreolsk pasta vegetar
  • kr 278.00
Kremet hotsaus, løk, sjampinjong, brokkoli, aspargesbønner (Hvete, M, S)
  • Gresskarsuppe
  • kr 178.00
Kamskjell, bakt gulrot, sprø gresskarkjerner, hint av chili. (M, B)
  • Ovnsbakt brie fra Rygge Meieri
  • kr 245.00
Fiken, tyttebær, pistasj, brød. (Hvete, M, SK, SU)
  • Grillet spisskål (smårett)
  • kr 95.00
Ramsløkkrem. (M)
Barnemeny
  • Hamburger
  • kr 135.00
Med pommes frites (M, kan inneholde spor av hvete)
  • Pasta bolognese
  • kr 135.00
Med parmesan (Hvete, E, S, Su spor av F, Sk, B)
  • Torskeloin med gulrøtter og potetmos
  • kr 135.00
(F, M)
Snacks
  • Brød & aioli
  • kr 79.00
(E, hvetemel)
  • Oliven
  • kr 69.00
  • Saltede mandler
  • kr 69.00
N
Desserter
  • Sjokoladefondant
  • kr 99.00
MED SALT KARAMELLSAUS OG VANILJEIS. (HVETEMEL, E, M, SO). Prisen gjelder for gjester som har spist hovedrett. Ønskes kun dessert er prisen kr. 169,-.
  • Crème brûlée
  • kr 99.00
(M)
  • Banansplit
  • kr 99.00
Sjokolade-, vanilje- og pistasjiskrem (M). Prisen gjelder for gjester som har spist hovedrett. Ønskes kun dessert er prisen kr. 169,-.
  • Baskisk ostekake
  • kr 99.00
Bringebærsaus, pistasj ( M, N, E). Prisen gjelder for gjester som har spist hovedrett. Ønskes kun dessert er prisen kr. 169,-.
  • Iskuler
  • kr 55.00
Vanilje (M), Sjokolade (M, SO), Pistasj (M, N), Salt karamell (Hvete, M, E, SO), Rom-rosin (M), Kirsebær (M, SO). Priser: 1 kule KR 55,-, 2 kuler KR 80,-, 3 kuler KR 105,-

Allergener du som allergiker må ta hensyn til:

  • SK: Skalldyr
  • N: Nøtter
  • SU: Svoveldioksid
  • F:Fisk
  • SE: Sennep
  • SK: Skalldyr
  • N: Nøtter
  • SU: Svoveldioksid
  • F:Fisk
  • SE: Sennep
  • E: Egg
  • S: Selleri
  • L: Lupin
  • B: Bløtdyr
  • G: Hvete/Bygg/Rug
  • SO: Soya
  • SES: Sesamfrø
  • M: Melk
  • E: Egg
  • S: Selleri
  • L: Lupin
  • B: Bløtdyr
  • G: Hvete/Bygg/Rug
  • SO: Soya
  • SES: Sesamfrø
  • M: Melk