Allergener i våre pizzaer du som allergiker må ta hensyn til:
SK. Skalldyr – E. Egg – F. Fisk – SO. Soya – M. Melk – N. Nøtter – S. Selleri – SE. Sennep – SES. Sesamfrø – G. Hvete/Bygg/Rug – SU. Svoveldioksid – L. Lupin – B. Bløtdyr.
Allergener i våre pizzaer du som allergiker må ta hensyn til:
SK. Skalldyr – E. Egg – F. Fisk – SO. Soya – M. Melk – N. Nøtter – S. Selleri – SE. Sennep – SES. Sesamfrø – G. Hvete/Bygg/Rug – SU. Svoveldioksid – L. Lupin – B. Bløtdyr.
*Vaniljeis: E, M – *Sjokoladeis: M, SO, E – *Salt karamell: E, M – *Jordbæris: E, M – *Kirsebær-sjokolade: M, SO, E – Mangosorbet og bringebærsorbet: Melkeprotein. Alle iskuler kan ha spor av nøtter og peanøtter.