Kom til oss for et smakelig måltid!

Høstmeny

Forretter

  • Gresskarsuppe
    159,-
    Med sprøstekt umberto skinke (M).
  • Risotto
    159,-
    Med skalldyr (M, F,B, Sk, Su).

Hovedretter

  • Grillet indrefilet av dåhjort
    395,-
    Med rødvinskokt pære, kantarellsaus, rosenkål, tyttebærmarmelade og potetkake (M, Su).
  • Pannestekt hyse
    359,-
    Med jordskokk, grønnkål, potetmos og blåskjellsaus (F, B, M).

Desserter

  • Sjokoladefondant
    169,-
    Med salt karamellsaus og vaniljeis. (Hvete, E, M, So).
  • Hvit sjokoladekrem
    169,-
    Med multer og vaniljeis (M, E, So).

3-retters

  • 3-retters
    659,-
    Valgfri forrett, hovedrett og dessert.

Allergener

SK. Skalldyr E. Egg F. Fisk SO. Soya M. Melk N. Nøtter S. Selleri SE.
Sennep SES. Sesamfrø G. Hvete/Bygg/Rug SU. Svoveldioksid L. Lupin B. Bløtdyr

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.