Med rødvinskokt pære, kantarellsaus, rosenkål, tyttebærmarmelade og potetkake (M, Su).
Pannestekt hyse
359,-
Med jordskokk, grønnkål, potetmos og blåskjellsaus (F, B, M).
Desserter
Sjokoladefondant
169,-
Med salt karamellsaus og vaniljeis. (Hvete, E, M, So).
Hvit sjokoladekrem
169,-
Med multer og vaniljeis (M, E, So).
3-retters
3-retters
659,-
Valgfri forrett, hovedrett og dessert.
Allergener
SK. Skalldyr E. Egg F. Fisk SO. Soya M. Melk N. Nøtter S. Selleri SE.
Sennep SES. Sesamfrø G. Hvete/Bygg/Rug SU. Svoveldioksid L. Lupin B. Bløtdyr
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.